Andere concepten bij 12suikerspin.nl, natuurlijk ook met elkaar te combineren!

IJscokar met vers ambachtelijk schepijs!

Wilt u uw gasten op uw feest of evenement trakteren op een ijsje uit een authentieke ijskar? Het schepijs van 12ijskar.nl wordt op ambachtelijke wijze bereid. Maar niet alleen het lekkere ijs, ook de authentieke ijskar geeft het geheel extra uitstraling en allure.

Meer informatie >

Hamburgerkraam

Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren!

Meer informatie >

 

 

Warme chocolademelkkraam huren

Heerlijke warme chocolademelk met slagroom op uw event? Wij verhuren kramen inclusief apparatuur voor warme chocolademelk. De kramen hebben een sfeervolle uitstraling, zodat veel indruk maakt op uw event!

Meer informatie >

Professionele espressobar met SCAE gecertificeerd barista

Bent u van plan een feest te organiseren en wilt u daar heerlijke verse koffie schenken? Wij leveren verschillende soorten espressostands inclusief een luxe espressoapparaat die onder andere verse koffie en thee maakt, maar ook heerlijke espresso's, cappuccino's en latte macchiato's!

Meer informatie >

 

Popcornmachine huren

Altijd al de complete bioscoop naar huis willen halen? Uiteraard kan een popcornmachine dan niet ontbreken. Wij leveren de popcorn apparaten door heel Nederland voor de deur af tegen zeer gunstige tarieven.

Meer informatie >

Poffertjeskraam huren

Heerlijke verse warme poffertjes voor al uw gasten! Onze poffertjeskraam ziet er zeer modern uit en is voorzien van de beste apparatuur! Daarnaast nemen wij ook alle verse voedingswaren voor het maken van poffertjes mee, natuurlijk inclusief de poedersuiker en de roomboter!

Meer informatie >

 

Smoothiebar huren

Bent u opzoek naar iets fris, zomers en gezonds voor uw evenement? Wat dacht u dan van een leuke smoothiebar?! Een koud drankje dat steeds populairder wordt op zowel straat als evenementen. Het is niet alleen verfrissend, het is ook nog eens lekker gezond! Dat er gebruik wordt gemaakt van vers fruit is natuurlijk een groot pluspunt.

Meer informatie >

Kebabkraam huren

Altijd al eens een vers broodje kebab willen serveren op uw evenement? U kunt nu een kebabkraam huren inclusief grill! Deze wordt op locatie geleverd inclusief verse ingrediënten zodat u al uw gasten een heerlijk broodje kebab kunt serveren! Uiteraard kunt u ook personeel bij ons inhuren zodat u niet zelf achter de grill hoeft te staan!

Meer informatie >

 

Stroopwafelkraam huren

Een stroopwafelkraam, dat is een originele en lekkere manier om uw gasten of klanten te verwennen! Denk ook aan de heerlijke geur van vers gebakken stroopwafels. Wij produceren tot wel 600 verse warme stroopwafels per uur vanuit onze oud-Hollandse stroopwafelkraam.

Meer informatie >

Koek en Zopiekraam huren

De koude en donkere dagen zijn weer aangebroken! Een tijd vol sfeer en gezelligheid! 12koekenzopiekraam.nl levert exclusieve Koek & Zopie Kramen met verschillende concepten voor uw evenement! Deze kramen zijn compact en geschikt voor vrijwel ieder zaaltje omdat ze volledig demontabel zijn.

Meer informatie >

 

Hotdogmachine huren

Met onze hotdogmachines kunt u in een handomdraai vele tientallen hotdogs klaarmaken en uitdelen. Uiteraard leveren wij ook alle benodigdheden voor de hotdogmachine, zodat u direct aan de slag kunt als het apparaat is afgeleverd!

Meer informatie >

Gluhweinkraam huren

Wat is er lekkerder om al uw gasten te verwarmen met een glaasje heerlijke glühwein tijdens uw event? Wij verhuren glühweinkramen inclusief apparatuur voor warme glühwein. De glühweinkramen zien er authentiek en sfeervol uit, zodat het erg origineel staat op uw event!

Meer informatie >

 

Snackkar met onbeperkt friet

Heerlijk, verse friet op uw feest! Wij leveren snackwagens door heel Nederland en maken daarmee ieder feest tot een succes. Uw feestgangers kunnen onbeperkt friet en snacks eten voor een vast prijs.

Meer informatie >

Wafelkraam huren

De heerlijke lucht van wafels trekt altijd de aandacht, wij leveren deze concepten met professionele & ervaren food professionals.

Meer informatie >

© 2008 - 2024 12suikerspin.nl Onderdeel van Partytools.nl